close

Contact rapid

Calificati si cu o experienta vasta in servicii de investigatii si supraveghere, echipa noastra de detectivi particulari Iasi are un singur obiectiv: aflarea adevarului pentru clientii care au apelat la serviciile noastre.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Operatiuni de supraveghere, investigare si filaj Iasi

  Supraveghere/filaj

  Suntem o agentie de detectivi particulari din Iasi care ofera persoanelor fizice servicii de calitate intr-un mod discret si profesionist.

  Operatiuni de supraveghere, investigare si filaj Iasi

  Supraveghere/filaj

  Suntem o agentie de detectivi particulari din Iasi care ofera persoanelor fizice servicii de calitate intr-un mod discret si profesionist.

  Supraveghere operativa

  Ai nevoie de informatii reale despre activitatea unei persoane? Aici intervenim noi in calitate de detectivi particulari Iasi. Supraveghem persoanele care fac obiectul contractului si activitatile desfasurate de acestea.

  Avem oameni pregatiti sa efectueze actiuni de supraveghere si filaj. Actiunile se desfasoara in limitele stabilite de lege si prin mijloace si proceduri care pot proba adevarul: probe foto / video.

  La cerere supraveghem incinte si persoane aflate in acestea. Integritatea persoanelor protejate se face cu un profesionalism la cote maxime si totala implicare.

   

  Filaj si contrafilaj

  Tu, famila ta sau bunurile detinute sunteti in pericol? Suspectezi ca ai putea fi urmarit de cineva in vederea unui act care iti va aduce un prejudiciu? Afla! Apeleaza la un detectiv particular Iasi din echipa noastra si adevarul va iesi in scurt timp la iveala.

  Verificam orice suspiciune privind abuzurile sau violenta, fie ele in forma fizica sau emotionala. Suntem aici sa aflam adevarul pentru tine.

  Avem aparatura performanta si echipamente dedicate pentru a proba in instanta sau in fata oricarei organizatii legislative materialele probative.

  Santaj sau hartuire

  Esti hartuit sau santajat? Te putem ajuta! Poti apela la organele competente in speta sau la un detectiv particular Iasi care va intreprinde o actiune de deconspirare a santajistului sau hartuitorului.  Vom depista rapid si prin mijloace profesioniste persoanele in cauza si te vom consilia in actiunile pe care le poti face legal pentru a indeparta pericolul.

  Indeparteaza pericolul. Afla adevarul cu ajutorul unui detectiv particular.

   

  Persoane disparute

  Colaboram cu cei competenti in rezolvarea cazurilor de persoane disparute. Pe langa investigatiile demarate de Politie, putem investiga la cererea familiei si gasi piste care sa duca mai repede la elucudarea cazului de disparitie.

  Facem tot ce este omeneste cu putinta sa gasim persoanele disparute. Cu cat actionam mai devreme, cu atat sansele de a gasi urme plauzibile cresc. Intervenim rapid, discret si prefesionist.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.