close

Contact rapid

Calificati si cu o experienta vasta in servicii de investigatii si supraveghere, echipa noastra de detectivi particulari Iasi are un singur obiectiv: aflarea adevarului pentru clientii care au apelat la serviciile noastre.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Detectivi particulari Iasi pentru probe necesare la divort

  Probe divort

  Divortul nu este de cele mai multe ori usor. Aduna probe cu ajutorul unui detectiv particular Iasi

  Detectivi particulari Iasi pentru probe necesare la divort

  Probe divort

  Divortul nu este de cele mai multe ori usor. Aduna probe cu ajutorul unui detectiv particular Iasi

  Probeaza infidelitatea partenerului

  Detectiv infidelitate Iasi

  Iti banuiesti partenerul sau partera de infidelitate? Nu lasa banuielile sa iti afecteze relatia. Afla adevarul. Apeleaza la echipa noastra de detectivi particulari Iasi si acestia vor organiza actiuni specifice si iti vor aduce probe pe care le poti folosi la divort, partaj sau in stabilirea custodiei copiilor.

  Probele pot fi sub forma de inregistrari audio, inregistrari video sau fotografii.

  Mod de lucru
  Avans zero Fara intermediari
  Detectivi particulari Iasi

  Confidentialitate maxima

  Intelegem natura personala a informatiilor la care avem acces. Adunam probele cerute de tine si ti le dezvaluim doar tie. Tu esti singura persoana in masura sa decizi daca probele legate de infidelitatea in cuplu vor fi folosite in instanta sau nu.

  Aflam adevarul intr-un mod profesionist si LEGAL. Investigatiile matrimoniale sunt delicte, motiv pentru care confidentialitatea si discretia sunt la cote maxime.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.