close

Contact rapid

Calificati si cu o experienta vasta in servicii de investigatii si supraveghere, echipa noastra de detectivi particulari Iasi are un singur obiectiv: aflarea adevarului pentru clientii care au apelat la serviciile noastre.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Detectivi particulari Iasi pentru persoane juridice

  Conduita profesionala

  Investigatii privind activitati de conduita profesionala

  Detectivi particulari Iasi pentru persoane juridice

  Conduita profesionala

  Investigatii privind activitati de conduita profesionala

  Verificare profesionala

  Sarcina serviciilor de recrutare personal este dificila. Probarea datelor din CV-uri este migaloasa si de multe ori greu de verificat. Nu si pentru un detectiv particular Iasi.

  Verificam:

  • corectitudinea datelor din CV si demascam mentiunile false
  • loialitatea angajatilor
  • concediile medicale false
  • compatibilitatea angajatilor cu politicile firmelor
  • practici neloiale

   

  Supraveghere

  Cunoasteti partenerii, fie ei persoane fizice sau juridice! Afla in ce masura te poti asocia sau poti deveni partener de afaceri cu anumite persoane sau organizatii.

  Apeleaza la serviciile noastre de supraveghere si investigatii oferite persoanelor juridice si preatejeaza-ti afacerea. Obtii legal informatii privind moralitatea unor parteneri sau potentiali parteneri.

  Avem experienta in operatiuni de supraveghere si verificare a conduitelor profesionale.

  Filaj

  Realizam actiuni de filaj a sediilor cat si a persoanelor care isi desfasoara activitatea in acestea, in limitele impuse de legislatia in vigoare. Stim ca vrei sa iti protejezi afacerea si veniturile. Poti preveni furturile sau alte activitati ilicite apeland la serviciile noastre de filaj si detectare a posibilelor actiuni inadecvate ce au loc in cladire sau apropierea ei.

  Te poti baza pe profesionalismul echipei noastre. In actiunile de filaj, urmarire, supraveghere sau contrafilaj folosim aparatura de specialitate pentru a-ti oferi informatii valoroase.

  Contracarare hartuire si santaj

  Te lupti cu actiuni de spionaj comercial? Putem sa te ajutam. Avem metode pentru a depista scurgerile de informatii din companii care iti pot aduce prejudicii si care care pot fi folosite impotriva ta ca actiune de hartuire sau santaj.

  Putem de asemenea sa gasim vulnerabilitatile din sistemul tau de securitate si sa luam masuri sau sa iti oferim consultanta de specialitate. Oricand te lupti cu actiuni de hartuire sau santaj la nivel personal sau de entitate juridica, apeleaza la profesionistii in contracarere: echipa noastra de detectivi particulari Iasi.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.